salon sprostitve sedma nebesa masažni salon

Salon sprostitve Sedma nebesa se nahaja na Liptrovski 6A, v Slovenskih Konjicah (za Merkatorjem nad zavarovalnico Triglav). Do nas lahko pridete iz smeri Maribora ali smeri Celja.

zemljevid - kako do nas
Kako do našega salona

Iz Mariborske smeri najlažje pridete po avtocesti, kjer v Tepanju izberete izvoz Slovenske Konjice, ter nato sledite smerokazom za Slovenske Konjice. Ko prispete v mesto se peljete naravnost, skozi prve semaforje, mimo policijske postaje in bencinskega servisa. Nato na drugem semaforiziranem križišču zavijete desno. Ter takoj za tem križiščem zavijete levo, kjer se peljete naravnost do drugega odcepa na levo, kjer se nahaja Merkatorjevo parkirišče. Peljete se skozi parkirišče za Merkatorjevo stavbo, tukaj boste videli zavarovalnico Triglav, nad katero se nahaja naš salon. Na prostem parkirišču lahko pustite svojo vozilo.

Iz smeri Celja, lahko pridete na dva načina in sicer po avtocesti oz. stari cesti. V primeru da ste prišli po avtocesti, v Tepanju izberete izvoz Slovenske Konjice in sledite zgornjim navodilom za smer Maribora. Po stari cesti pridete do nas tako, da se v krožišču, ki je na vstopu v Slovenske Konjice peljete naravnost (smer center), do tretjih semaforjev, mimo Interspara ter Avtobusne postaje. Na teh semaforjih zavijete levo, ter nato takoj za semaforji zopet levo. Peljete se naravnost do drugega odcepa na levi strani, kjer se peljete za Merkator, tukaj lahko na prostem parkirišču pustite svojo vozilo. Salon sprostitve se nahaja nad zavarovalnico triglav.

parkirišče pred salonom
Parkirišče pred salonom

 

 
  Web designe by: Miha. Copyright © 2008